Aangenaam!

Louise

Hallo, mijn naam is Louise - oprichtster van Studio LouisPetit. Creatieveling in hart en nieren, en vriendin van “collega” Titia.

Ik ben 31 lentes jong, en geboren en getogen in de Achterhoek. Ik woon hier samen met mijn vriend Jordie, zoontje Pieter en kat Leo op het heerlijke platteland. 

Na het afronden van mijn studie Beeld & Media - Grafische Vormgeving aan het ROC van Twente ben ik inmiddels alweer 10 jaar werkzaam als grafisch vormgever.

De passie die ik heb voor het maken van geboortekaarten is ontstaan toen ik zelf moeder werd van Pieter - inmiddels 10 jaar geleden. Het was natuurlijk niet gek dat ik zelf het geboortekaartje voor Pieter ging ontwerpen, maar plannen om hierin een bedrijf te beginnen had ik niet. Echter werd ik zo enthousiast en blij van het gehele proces dat ik Studio LouisPetit in 2012 heb ingeschreven bij de KvK.

Bijdragen aan de meest bijzondere momenten in jullie leven maakt mij het meest gelukkig. Het blijft iedere keer weer een bijzonder proces; van een blanco scherm naar een prachtig en betekenisvol eindproduct. 

Titia

Hallo! Mijn naam is Titia - vriendin van Louise en helpende hand bij Studio LouisPetit. Ik ben 32 jaar, woonachtig in het centrum van Lichtenvoorde en heb een passie voor webshops, e-commerce en alles wat daarbij komt kijken! 

Zelf heb ik geen kinderen, maar ben wel 1 van de vele 'bonus-tantes' van Pieter. Ik ben dol op kinderen en ik vind het een prachtig idee dat ik bij kan dragen aan zo'n bijzondere gebeurtenis in het leven van kersverse ouders. 

Ik vind het mooi om te zien hoe enthousiast Louise wordt van het maken van geboortekaarten. Ze volgt de trends van nu, maar durft ook out of the box te denken. Dit zorgt voor kaartjes met een unieke twist. 

© 2021 - 2023 StudioLouisPetit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel